Ulaştırma ve Morg Müdürlüğü Birim Çalışmaları

Morg Hizmetleri;
Ulaştırma ve Morg Hizmetleri Müdürlüğü Başhekimliğe bağlı olarak Başhekim Yardımcısı, Başmüdür ona bağlı Hastane Müdürü Hastanemiz yönetiminde yer almaktadır. Ayrıca 24 saat hizmet vermesi nedeniyle, morg hizmetleri bölümüne bağlı gündüz iki personel (Erkek/Bayan gassal) ile gece destek hizmetlerine bağlı personelle. Hastanemizde ölen veya dışarıdan morg hizmeti almak amacıyla morga getirilen cenazelerin morg işleyiş talimatına göre işlemleri yapılmaktadır.
 
Ulaştırma Hizmetleri;
Müdürlüğümüz bünyesinde bulunan ulaştırma hizmetlerinde; 5 (beş) kadrolu (657 DMK), 6 (altı) personelde (657 4/d) kadrosunda şoför olarak hizmet vermektedir. Toplam ulaştırma hizmetleri bünyesinde 11 personelimiz bulunmaktadır.
Hastanenin Ulaştırma Hizmeti Talimatına göre ulaştırma, taşıma, kontrolünü ve takibini kapsar. Haftanın her günü 24 saat hizmet vermektedir. Hastanemiz de kliniklerde muayene olarak taburcu olmuş, ambulans işleyiş talimatına, ASKOM kararlarına ve nakil kriterlerine uygun olan hastaların il içi ve il dışı sevki gerçekleştirilir. Organ nakli için gerekli olan hazırlıkların yapılmasında ulaşım hizmetinin yerine getirilmesini sağlar.

 

Eklenme tarihi :15.04.2024 09:30:42
Son güncelleme : 3.06.2024 10:18:03