Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü

Misyon
Hasta ve çalışan memnuniyeti odaklı, insan hakları ve etik değerlere saygı duyan, bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip eden, uluslararası standartta bireyselleştirilmiş, kanıta dayalı ve bütüncül bakım anlayışını benimseyen, sağlık hizmetleri alanında öncü olmaktır.
 
Vizyon
Sağlığın geliştirilmesi, korunması ve sürdürülmesinde; bakım odaklı, hasta/çalışan memnuniyetini artırmayı amaçlayan anlayışıyla sağlık hizmetlerinde öncü
olmaktır.
 
Değerlerimiz
Hasta ve çalışan memnuniyeti, ulaşılabilirlik, saygı, empati, öncülük, dürüstlük, şeffaflık, liderlik, ekip ruhu, hakkaniyet, eşitlik.
 

Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü hemşirelik kapsamında; 2 müdür yardımcısı (dahiliye, cerrahi, pediatri, yoğun bakım, ameliyathane ve yardımcı sağlık hizmetleri), 3 koordinatör, 1 eğitim hemşiresi, 4 süpervizör hemşire, 54 birim sorumlu hemşire ve 789 klinik ve poliklinik hemşiresi olmak üzere toplam 854 hemşire hastanemiz bünyesinde hizmet vermektedir.

Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü yardımcı sağlık hizmetleri kapsamında; 1 müdür yardımcısı, 1 koordinatör ve anestezi teknikeri / teknisyeni, acil tıp teknisyeni, bakteriyolog, biyolog, cerrahi tekniker, çocuk gelişimci, elektro nörofizyoloji teknikeri, kimyager, odyolog / odyometri teknikeri, perfüzyonist, psikolog, radyoloji teknikeri, radyoterapi teknikeri, diyaliz teknikeri, fizikçi, sağlık memuru / tekniker / teknisyen, bilgisayar işletmeni ve diğer (teknisyen / teknisyen yar. / memur) olmak üzere toplam 299 yardımcı sağlık personelimiz hastanemiz bünyesinde hizmet vermektedir.

Eklenme tarihi :6.03.2024 18:24:32
Son güncelleme : 23.07.2024 10:41:54