Personel Müdürlüğü

  • Uygulama alanı Hastanemizin tüm hizmet birimlerini, tüm çalışan (Tıp Fakültesi akademik kadroda bulunan personel hariç) personeli, Personel işleri Bölümünü kapsar. Bölümümüz genel anlamda Hastanemizde görev yapan personelin ve/veya hastanemizde yeni işe başlayacak personelin özlük haklarına ilişkin işlemlerinin doğru ve zamanında yapılmasını sağlayacak unsurları belirlemek olmakla birlikte birçok alt başlıklar altında faaliyetlerine devam etmektedir.

    Bağlı Birimler
    Personel Müdürlüğü (Memur - İşçi)
    Döner Sermaye Maaş Tahakkuk (Memur - İşçi)
    Hastane Maaş Tahakkuk
    Döner Sermaye Ek Ödeme

  • Hastane Yazışma Prosedürü, Personel İşleri (Memur) İşleyiş Prosedürü ve bunlara bağlı talimatlara göre işlemler yürütülür.
  • Hastanemizde görev yapan 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi personelin, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre istihdam edilen personelin ve Hastanemize görevlendirilen 2547 sayılı Kanununa tabi personele ait yazışma ve işlemler yürütülür. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi 4/A ve 4/B’li personele ait işe giriş (açıktan ve yeniden atamalar, ücretsiz izin dönüşleri) ve işten çıkış (istifa, ölüm, nakil, emeklilik, ücretsiz izne ayrılış müstafi sayılma, memuriyetten çıkarılma) işlemlerine ait yazışmaları ve internet ortamında işe giriş ve çıkış bildirgelerinin düzenlenmesi işlemlerini yürütür. 657 Devlet Memurları Kanununa tabi personelin unvan ve kadro derecelerine yönelik işlemlerini yürütür. 657 Devlet Memurları Kanununa tabi 4/A ve 4/B’li personelin özlük durumuna esas bilgiler ile ücretli-ücretsiz izin (Askerlik, doğum sonrası, mazeret), sağlık raporları, kongre, eğitim, kurs görevlendirmeleri ile fiili hizmetten (denetimli alan ve insan sağlığı) faydalanan personelin işlemlerinin takibi ve bunların bilgisayar ortamına kaydedilmesi işlemlerini yürütür. 657 Devlet Memurları Kanununa tabi 4/A ve 4/B’li personele ait bilgilerin Sağlık Bakanlığı EKİP (Entegre Kurumsal İşlem Platformu) programına veri girişleri yapılır. Hastanemizde 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/A ve 4/B maddesine göre istihdam edilen personel ile yeni göreve başlayacak personelin tüm özlük haklarının takibi, bunlara ilişkin dosyaların,  evrakların muhafaza edilmesinde ve işlem görmesinde mevzuata uygun hareket edilerek işlemlerinin doğru ve zamanında yapılmasını sağlamak.
Eklenme tarihi :27.02.2024 11:07:56
Son güncelleme : 24.07.2024 11:34:54