Hasta Dosyaları Arşiv Müdürlüğü

Hasta dosyaları arşivinde 1.300.000'e yakın hasta dosyası mevcuttur. Dosyalamada renkli kod ve küçükten büyüğe doğru sıralı sistem uygulanmaktadır.

Müdürlüğümüz Bünyesinde Dosyalama, Ayıklama, Tarama işlemleri ile Kliniklerde işlemleri tamamlanan dosyalar en kısa sürede arşive teslim edilmekte olup, gelen bilgi ve belgelerin elektronik ortama aktarılması müdürlüğümüz tarafından yapılmaktadır.

Hastanemize Müracaat eden hastaların muayene ve tedavilerine ait kayıtların hasta hakları ve mahremiyetine özen göstererek düzenli bir şekilde saklanmasını sağlamak, saklanan kayıtların  hasta yakınları, araştırmacılar veya ilgili adli ve idari makamlar tarafından talep edilmesi durumunda bilgi ve belgelerin zamanında ulaştırılmasını sağlamak Arşiv Hizmetler Müdürlüğünün görevidir.

Eklenme tarihi :5.03.2024 14:55:00
Son güncelleme : 10.05.2024 17:30:12