Bölümün tüm idari işleri ve işleyişin sorunsuz bir şekilde ilerlemesi bölüm sorumlusunun görevidir.
Diyetisyenlerin klinik, poliklinik, mutfak çalışma programlarını düzenler.
Tüm iaşe malzemelerinin ihtiyaçlarını belirler, talebini yapar, teknik şartnamelerini hazırlar ve günceller. İaşe satın alma komisyonunun daimi uzman üyesidir.
Beslenme ve diyet bölümünün mutfak hizmetlerini yürütülürken “Yataklı Tedavi Kurumları İşletme Yönetmeliği’ne bağlı kalınmaktadır. Bu yönetmelikte kullanılacak gıda maddelerinin gramajları ve haftalık verilme sayıları net bir şekilde belirtilmiştir.
Eklenme tarihi :28.02.2024 14:06:17
Son güncelleme : 3.06.2024 10:51:59
Son güncelleme : 3.06.2024 10:51:59